NIEUWS EN REVIEWS

Tuinyoga

De week van 1-9 is het een stuk frisser. Er zijn waarschijnlijk geen buitenlessen. Of ik moet op het laatste moment alsnog beslissen met de groep om toch naar buiten te gaan. 

Access Bars®: afspraak maken is mogelijk!

Access Bars® geeft je meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam. Je hoofd wordt op 32 punten zacht aangeraakt, waardoor energie tussen de punten gaat stromen. Hiermee kun je stress ontladen en ontstaan er weer nieuwe mogelijkheden en keuzes zonder oude ballast. Wat de sessie voor jou doet staat van te voren niet vast. Veel gehoorde reacties zijn: ontspannen of energieker voelen, meer ruimte en vrijheid ervaren, beter slapen, fysieke klachten verminderen en minder angsten of stress ervaren. ‘Op zijn minst zal je je ontspannen voelen in het beste geval verandert je leven ten goede’. Tijdens de sessie lig je aangekleed op een massagetafel. Je kunt in stilte liggen maar ook praten is geen probleem. Hoe vaak je een sessie wilt bepaal je zelf. Dit zal je vanzelf voelen als je een sessie hebt gedaan. Interesse om met meer gemak en vreugde te leven? Zie deze impressie van Access Bars (hier tijdens een trainingsmoment)

Kosten: Kennismaking van 75 – 90 min €55,-

yoga

9 thoughts on “NIEUWS EN REVIEWS

 1. Een maand geleden bij Inge geweest voor een Access Bars sessie.
  Ik had geen specifiek doel maar was vooral benieuwd of ik iets zou merken na afloop.
  Na een duidelijke uitleg een uur lang relaxed gelegen terwijl Inge mijn hoofd masseerde.
  Na afloop werd ik me bewust van het feit dat ik een storende gedachten, waarmee ik vaak vervelend wakker werd, opeens kwijt was. Mijn eerste reactie was dat dat toeval was. Inmiddels ben ik bijna een maand verder en zijn de gedachten niet meer terug gekomen. Ook het nare gevoel dat erbij hoorde ben ik nu kwijt; fijn!
  Een aanrader dus!

 2. Een aantal weken geleden heb ik een Access Bars sessie bij Inge gedaan. Het was een positieve ervaring, het gaf mij meer rust, het voelde erg ontspannen. Waardoor ik me er na weer helemaal zen voelt. De week er na moest ik mijn rijexamen doen. Deze keer was ik veel rustiger dan de vorige keren en heb ik mijn rijbewijs gehaald. Het is zeer aan te raden!

 3. Afgelopen zaterdag heb ik met drie bevriende buurvrouwen een vriendinnenarrangement bij Inge gedaan, ik had dit cadeau gekregen voor mijn verjaardag. We vonden het alle vier heel fijn, het was afwisselend. Met een beetje theorie, inspanning, ontspanning, stilte, muziek, samen en alleen en op t einde ook nog wat lekkers. Het was t leukste cadeau dat ik dit jaar kreeg 💝

 4. Gefeliciteerd het eenjarig bestaan van Yogatuin Rheden! Een jaar geleden ben ik begonnen, niet echt wetende wat ik moest verwachten. Chaos in mijn hoofd en een lastig lijf. Gewoon op een dunne yogamat liggen lukte niet, laat staan ontspannen. Maar toch doorgezet met een tas vol zelf meegebrachte kussens en een zelfgemaakt matrasje. Van gewoon Yoga naar Yoga-light gegaan incl. de volle tas met kussens, en beetje bij beetje begon ik het verschil te merken. Zowel in hoofd als lijf. Nu een jaar verder kan ik bijna zonder een matras/kussens, kan in de kleermakerszit zitten en heb weer vertrouwen in me lijf. Maar wat nog fijner is dat ik me hoofd kan legen, kan ontspannen en kan genieten! Inge, dank voor je deskundigheid, je vertrouwen en rust.
  En voor mensen die het een keer willen proberen, of na een keer denken; dit is het niet…..zet door! In je eigen tempo, je eigen gevoel, het breng je zoveel meer!
  Ik ga met heel veel plezier door!

 5. Op 27 november en 14 december konden ik en mijn collega’s, in het kader van verzuimpreventie, op onze eigen school kennismaken met yoga en mindful yoga middels een workshop van Inge.
  Wauw, wat een leuke en ontspannen ervaring!
  “Superleuk”, “gaaf dat dit gewoon op school kan”, “ik ben helemaal zen” en “misschien is dit wel iets voor mij” waren zomaar wat reacties.
  Inge, bedankt voor je flexibiliteit, enthousiasme, rust en prettige manier van begeleiden van deze workshops.

  Groet,
  Annemiek Kienhuis

 6. Zaterdag 23 september heb ik een ontspanningsdag gevolgd bij yogatuin Rheden. Ik heb genoten van begin tot einde. Op een persoonlijke en professionele manier heeft Inge ons geinformeerd over Yoga, ons kennis laten maken met Yoga oefeningen en heerlijk verwend met een heerlijke lunch en volop ontspanning.
  Inge is ervaren, stemt af met de doelgroep en heeft met haar persoonlijke benadering een mooi concept neergezet.

 7. Zaterdag 23 september hebben mijn vriendin en ik een vriendinnen ontspanningsdag gevolgd bij Inge. Al vanaf het eerste moment voelden we ons op ons gemak en hebben door de dag heen een goed beeld gekregen wat yoga allemaal in kan houden.
  Dat ging van uitleg, chakra’s, onze deugden tot ontspanningsoefeningen. Heel gevarieerd, maar het stemde allemaal mooi op elkaar af. Het mooie weer, maar zeker ook dankzij een prachtige tuin, konden we in de middag buiten onze les vervolgen.
  Dank je wel Inge, we willen graag nog een keertje meedoen…

 8. Zaterdag 1 juli een ontspanningsdag gevolgd bij Inge. Een heerlijke en goed verzorgde dag gehad is zeker een aanrader om te doen.

 9. Hallo Inge,

  Mijn eerste kennismaking met yoga.
  De yogalessen van Inge van Helvoort worden gegeven in een prachtig studio achterin een mooie tuin.
  Elke les is weer anders en heeft een thema. Inge vertelt met haar zachte stem wat het effect is van elke oefening. Tussendoor en aan het eind zijn ontspanningsmomenten of meditaties.
  Na afloop voel je dat je heerlijk ontspannen bent!
  In de zomer worden bij mooi weer de lessen in de prachtige tuin gegeven.

  Hartelijke groeten, Tonny Eusterbrock

Geef een reactie