ACCESS BARS®

Access Bars® geeft je meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam 

Wat levert Access Bars je op?
Access Bars heeft over de hele wereld al miljoenen mensen geholpen. De meeste mensen voelen na de eerste sessie al meer rust in het hoofd, alsof er een last van de schouders afvalt. Wat de sessies voor jou precies doet staat van te voren niet vast. Elke keer kan het weer anders zijn. En soms verdwijnen klachten zelfs al na één Bars sessie.  Je kunt het zien als een anti-stress sessie.

Veel gehoorde reacties zijn:

  • ontspannen of energieker voelen
  • meer ruimte, vrijheid en mogelijkheden ervaren
  • beter slapen
  • fysieke klachten verminderen zoals hoofdpijn, nek-, schouder en rugklachten
  • minder angsten, piekeren of (examen)stress ervaren
  • minder last van prikkelgevoeligheid 

'Op zijn minst zal je je ontspannen voelen en in het beste geval verandert je leven ten goede'.

Hoelang blijft het effect van Access Bars® voelbaar?
Als je je bars eenmaal hebt "aan" laten zetten dan blijven ze doorlopen. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser.

Hoe vaak moet je de Bars laten "doen"
Dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen? Hoe gemakkelijk wil je je leven hebben? Voor een optimaal resultaat is het aan te bevelen om de eerste sessies snel na elkaar te plannen (± twee weken er tussen), daarna kun je de behandeling als ‘onderhoud’ herhalen; maandelijks of wanneer je daartoe de behoefte voelt. Bijvoorbeeld als je een stressvolle situatie ervaart, je hoofd maar blijft malen of je je wat mopperig of opgejaagd voelt. Je kunt een Access Bars sessie het beste vergelijken met een bezoekje aan de kapper, het nemen van een massage of een afspraak met een fysiotherapeut: het is onderhoud van jouw hoofd en mindset! Daarom raad ik je aan om regelmatig een sessie te boeken voor de beste resultaten. Maar gewoon eenmalig een sessie boeken kan natuurlijk ook.

Hoe gaat het?
Tijdens de sessie lig je aangekleed op een massagetafel. Je kunt in stilte liggen maar ook praten is geen probleem.
Je hoofd wordt op 32 punten zacht aangeraakt, waardoor energie gaat stromen en je vastzittende spanning los kunt laten. Ieder punt staat voor een thema bijv. veroudering, controle, lichaam, seksualiteit, verdriet en kalmte.
Je lichaam krijgt zo de kans om je eigen interne computer op te schonen. Beperkende gedachten, verwachtingen en emoties laat je los. Zo ontstaan weer nieuwe mogelijkheden en keuzes om te maken zonder overbodige oude ballast. 

Afspraak maken
Je kunt hier een afspraak met me aanvragen of via appen/bellen naar 0634995778. Ik neem contact met je op en dan zoeken we samen naar een geschikt moment.

Je kunt kiezen voor een standaardsessie van 90 minuten. Ik behandel dan alle punten en op het eind is er tijd voor een kopje thee en even napraten. Of een verkorte sessie van 60 minuten. Dan is de keuze om alle punten korter te behandelen of te kiezen voor een aantal thema's (zie het plaatje onderaan de pagina).

Gratis annuleren of verzetten van de afspraak is tot de dag ervoor mogelijk. Hierna worden de kosten volledig in rekening gebracht. Je mag ook een vervanger laten komen. Ik hoop op je begrip.

Fijn als je een eigen badlaken meeneemt voor op de massagetafel.

Behoefte aan een wetenschappelijke onderbouwing?
Bekijk een filmpje

Tarieven

  • Kennismakingsaanbieding  75 / 90 minuten €58,- (i.p.v. €78,-)
  • 60 minuten €58,- (verkort)
  • 90 minuten €78,- (standaard)
  • Strippenkaart voor drie onderhoudssessies 10% korting (1/2 jaar geldig)