BEDRIJFSYOGA

Waarom bedrijfsyoga?
Bedrijfsyoga levert een bijdrage aan een positieve werksfeer, stresspreventie, het terugdringen van ziekteverzuim en het verbeteren van re-integratie. Medewerkers die aan yoga doen geven aan dat ze zich fitter te voelen en dat zij effectiever kunnen werken. Steeds meer bedrijven bieden daarom yoga aan als onderdeel van hun programma ‘Duurzame inzetbaarheid’.

Voor wie?
Yoga is een gemakkelijke en toegankelijke manier waardoor uw medewerkers fit en gezond kunnen blijven. En iedereen kan het. Zonder ervaring en zonder oefening. Terwijl het effect bijzonder groot is.

Aanbod voor bedrijven in de omgeving van Arnhem, Velp, Doetinchem, Rheden, Zevenaar
Ik heb een yogaprogramma ontwikkeld dat ik zowel tijdens als na werktijd in uw bedrijf kan verzorgen. Ook is het mogelijk dat uw medewerkers yoga volgen in de yogastudio in Rheden of op een locatie in Arnhem. De lessen kunnen zowel in groepen als individueel worden gevolgd. Voor de benodigde materialen kan worden gezorgd. De mogelijkheden zijn:

  • Eenmalige kennismakingsworkshop met een mix tussen theorie en praktijk. Deze bijeenkomst kan gebruikt worden als start van de yogareeks of als losse les tijdens een teamdag.
  • Yogareeks bestaande uit meerdere lessen. Het het soort les, aantal en de tijdsduur worden in overleg met u bepaald. Mogelijke yogalessen zijn: fysieke yoga op een matje, mindful yoga op een matje maar het kan ook in gewone kleding staand en op een stoel, mindful yoga wandeling, of Yoga Nidra. Een mix van deze lessen is ook mogelijk.
  • Individuele yogacoaching. Een individueel traject is geschikt voor medewerkers die bezig zijn met een verzuimpreventie- of re-integratietraject.
  • Access Bars®

Fiscaal voordeel bij bedrijfsyoga
Wist u dat u voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de Werkkostenregeling (WKR)? U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Interesse?

Graag ga ik met u in gesprek om te bekijken wat Yogatuin Rheden voor u en uw medewerkers kan betekenen. Op basis van dit gesprek maak ik een offerte of maat. U kunt hier een afspraak maken