Reviews

Ik vind het erg fijn als je hier een review wil plaatsen. Een reactie op lessen die je bij me volgt of een workshop die je hebt gedaan of misschien heb je een sessie Access Bars ontvangen. Leerzaam voor mij en interessant voor (potentiële) klanten. Je kunt dit voor anderen anoniem doen door bij naam alleen je voornaam te vermelden. Het e-mailadres krijg ik alleen in beeld.

yoga

31 gedachten over “Reviews

 1. Al een paar jaar volg ik yogalessen bij Inge.
  Na een poos er tussenuit te zijn geweest, volg ik af en toe weer een les (via Zoom).
  Ook heerlijk om op deze manier te kunnen volgen.
  Vooral ik nu overgevoelig ben geworden van allerei impulsen buitenaf (na een hevige evenwichtsstoornis en nu oververmoeidheid).

  Om de nodige rust in mijn hoofd of fysieke energie te krijgen, heb ik voor een paar Access Bars behandelingen gekozen.
  ‘k Ben meestal een down to earth mens, maar na iedere behandeling, krijg ik tot nu toe datgene wat ik nodig heb (de rust of energie of een balans hierin).
  Zolang ik vind dat ik het nodig heb, blijf ik het doen.

  De yogalessen en Access Bars raad ik iedereen aan.

  It works for me it can work for you 🪷

 2. Erg genoten van het yogaweekend met Pinksteren in Winterberg.
  Ook de natuur, het Savita- gebouw en de sfeer droegen daar aan bij.
  Inge kende ik helemaal niet, maar ik kom zeker een keer terug naar Savita of naar een workshop.

  Groet van Christine

 3. Net terug van een heerlijk yogaweekend in Winterberg, georganiseerd door Inge. Alles klopte: verblijf, eten, drinken, yogalessen, de groep, de sfeer, in één woord geweldig en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar! Ik heb genoten met volle yoga-teugen!

 4. Twee jaar geleden ben ik begonnen met de mindful yoga bij Inge. Ik ben met yoga begonnen op advies van een coach (die ik had vanwege langdurige klachten na hersenschuddingen). Er was toen geen plek bij de Hatha yoga. Maar wel bij de mindful yoga en dat leek me ook interessant en goed voor mij. En tot op heden bevalt het me prima. Yoga helpt bij het focussen op jezelf en je ademhaling en het zorgt voor ontspanning. Je bent bewust met je lichaam en geest bezig. Wat weer een positief effect heeft op mijn hoofd om overprikkeling te voorkomen en te verminderen.
  We beginnen de les met aandacht voor je ademhaling d.m.v. verschillende ademhalingsoefeningen.
  Daarna doen we rustige yogaoefeningen, rekoefeningen en balansoefeningen. Vaak is er een bepaald thema voor de hele les. Of is er aandacht voor een bepaald deel van je lichaam, zoals je nek en schouders.
  Daarna volgt meestal een meditatieoefening en daarna een eindontspanning.
  Zodat je ontspannen en meer in balans naar huis gaat en de dag prettig kunt afsluiten.
  Als het weer goed is dan doen we buiten in de tuin yoga, lekker in de buitenlucht. In de coronatijd kon en kun je ook via Zoom meedoen.
  Ik vind het fijn dat er een goede en ontspannen sfeer is bij Inge. Ze legt alles duidelijk en rustig uit en je kunt meedoen naar eigen kunnen. Het is een rustmoment in de week, waarin ik gefocust kan zijn op mezelf. Daar heb ik in de dagen erna profijt van.

 5. Met 3 vriendinnen gingen we een nachtje weg op de buitenplaats in Velp. We gingen op zoek naar een leuke activiteit en kwamen bij de Yogatuin Rheden uit. Na contact gehad te hebben met Inge hebben we een vriendinnen arrangement geboekt. Wij allen hadden nog geen ervaring met Yoga. Maar wat was het leuk! We vonden het erg interessant en vooral erg rustgevend. Inge wist precies welke oefeningen ze ons moest aanbieden. We hadden tussendoor een pauze met koffie/thee en wat lekkers. Met een voldaan gevoel en helemaal relax gingen we weer naar huis! Leuk om op zo’n laagdrempelige manier met je vriendinnen kennis te maken met Yoga.

 6. Fijne lessen bij de Yogatuin. Elke keer als ik ben geweest heb ik het gevoel dat ik beter in mijn vel zit. Bij goed weer worden de lessen buiten gegeven. Heerlijk, buiten met je gezicht in de zon.

 7. Zelfs na ’n jaar er even tussenuit te zijn geweest (blessures), voelt het als ’thuiskomen’.
  Iedere les ’n thema die meestal bij mij past en heb er dan veel baat bij 🌸

 8. Wat genieten we steeds weer van de ontspanningsdagen in de yogatuin in Rheden. Helaas moeten ze nu even uitgesteld worden tot het weer mag maar dan gaan we weer met ons vaste clubje een dag ontspannen bij Inge in de Yogatuin. We boeken een vriendinnenarrangement. Zowel de yogadag op lokatie als de yogawandeling zijn heerlijk om even tot rust te komen en met jezelf bezig te zijn. Tijdens de fantastische lunch kletsen we even bij. Een ideale dag om met vriendinnen te doen.
  Helaas woon ik te ver weg om wekelijks aan te sluiten bij de yogalessen. Maar nu heb ik mazzel want Inge geeft de lessen online!! Elke week doe ik mee vanuit thuis. Heerlijk inspannen en ontspannen. De lessen zijn heel goed online te volgen. Echt een aanrader, ik hoop dat je dit aanbod van online lessen er in houdt voor mensen die verder weg wonen maar wel graag les bij jou volgen. Inge bedankt!

  1. Dankjewel voor je mooie review. We kunnen binnenkort een vriendinnenarrangement gaan boeken. Even wachten op mooi buiten weer. Of totdat de studio weer open mag. Tot woensdag via Zoom😀

 9. Al een paar maanden volg ik ‘Mindful Yoga’ bij Inge, ik heb een paar keer meegewandeld op dinsdagochtend en ik heb een sessie Access Barrs gedaan. Die sessie had een enorm effect op me. Ik heb vaak last van hoofdpijn en nekpijn, deels door stress en een verkeerde houding tijdens werken, autorijden, etc. Na deze sessie, nu anderhalve maand geleden, heb ik geen hoofdpijn meer gehad. Hoe het precies werkt, weet ik niet, maar het werkt!
  Ook de wandelingen en de lessen Mindful Yoga zijn erg prettig. Inges manier van werken is laagdrempelig, rustig, nuchter, met oog voor de specifieke vraag van deelnemers.

   1. Vanmorgen een Acces Bars sessie mogen ontvangen van Inge. Naast de “elektrische” sensatie toen Inge de energie vanuit mijn voeten liet stromen, al tijdens de sessie inzichten mogen ontvangen die ik “omdenken” noem. Super fijn!

 10. Ik was voor de tweede keer bij Inge, ditmaal voor een workshop met essentiële oliën, samen met mijn zus. Beide keren zijn zeer goed bevallen en ik zal zeker vaker gaan, dat geldt ook voor mijn zus. Inge is een plezierige professionele docente. De lessen worden gegeven in een prachtige omgeving en van begin tot eind is het heerlijk relaxed en ook gezellig moet een leuke groep.

  Wat ik vooral prettig vind is de variatie in het aanbod en het feit dat je gewoon eenmalig kunt deelnemen aan langere lessen en workshops. Ik woon niet om de hoek, vandaar. Ik heb de autoritten ernaartoe graag voorover.

  Hartelijke groet,
  Wilma van Unen

 11. Een maand geleden bij Inge geweest voor een Access Bars sessie.
  Ik had geen specifiek doel maar was vooral benieuwd of ik iets zou merken na afloop.
  Na een duidelijke uitleg een uur lang relaxed gelegen terwijl Inge mijn hoofd masseerde.
  Na afloop werd ik me bewust van het feit dat ik een storende gedachten, waarmee ik vaak vervelend wakker werd, opeens kwijt was. Mijn eerste reactie was dat dat toeval was. Inmiddels ben ik bijna een maand verder en zijn de gedachten niet meer terug gekomen. Ook het nare gevoel dat erbij hoorde ben ik nu kwijt; fijn!
  Een aanrader dus!

 12. Een aantal weken geleden heb ik een Access Bars sessie bij Inge gedaan. Het was een positieve ervaring, het gaf mij meer rust, het voelde erg ontspannen. Waardoor ik me er na weer helemaal zen voelt. De week er na moest ik mijn rijexamen doen. Deze keer was ik veel rustiger dan de vorige keren en heb ik mijn rijbewijs gehaald. Het is zeer aan te raden!

 13. Afgelopen zaterdag heb ik met drie bevriende buurvrouwen een vriendinnenarrangement bij Inge gedaan, ik had dit cadeau gekregen voor mijn verjaardag. We vonden het alle vier heel fijn, het was afwisselend. Met een beetje theorie, inspanning, ontspanning, stilte, muziek, samen en alleen en op t einde ook nog wat lekkers. Het was t leukste cadeau dat ik dit jaar kreeg 💝

 14. Gefeliciteerd het eenjarig bestaan van Yogatuin Rheden! Een jaar geleden ben ik begonnen, niet echt wetende wat ik moest verwachten. Chaos in mijn hoofd en een lastig lijf. Gewoon op een dunne yogamat liggen lukte niet, laat staan ontspannen. Maar toch doorgezet met een tas vol zelf meegebrachte kussens en een zelfgemaakt matrasje. Van gewoon Yoga naar Yoga-light gegaan incl. de volle tas met kussens, en beetje bij beetje begon ik het verschil te merken. Zowel in hoofd als lijf. Nu een jaar verder kan ik bijna zonder een matras/kussens, kan in de kleermakerszit zitten en heb weer vertrouwen in me lijf. Maar wat nog fijner is dat ik me hoofd kan legen, kan ontspannen en kan genieten! Inge, dank voor je deskundigheid, je vertrouwen en rust.
  En voor mensen die het een keer willen proberen, of na een keer denken; dit is het niet…..zet door! In je eigen tempo, je eigen gevoel, het breng je zoveel meer!
  Ik ga met heel veel plezier door!

 15. Op 27 november en 14 december konden ik en mijn collega’s, in het kader van verzuimpreventie, op onze eigen school kennismaken met yoga en mindful yoga middels een workshop van Inge.
  Wauw, wat een leuke en ontspannen ervaring!
  “Superleuk”, “gaaf dat dit gewoon op school kan”, “ik ben helemaal zen” en “misschien is dit wel iets voor mij” waren zomaar wat reacties.
  Inge, bedankt voor je flexibiliteit, enthousiasme, rust en prettige manier van begeleiden van deze workshops.

  Groet,
  Annemiek Kienhuis

 16. Zaterdag 23 september heb ik een ontspanningsdag gevolgd bij yogatuin Rheden. Ik heb genoten van begin tot einde. Op een persoonlijke en professionele manier heeft Inge ons geinformeerd over Yoga, ons kennis laten maken met Yoga oefeningen en heerlijk verwend met een heerlijke lunch en volop ontspanning.
  Inge is ervaren, stemt af met de doelgroep en heeft met haar persoonlijke benadering een mooi concept neergezet.

 17. Zaterdag 23 september hebben mijn vriendin en ik een vriendinnen ontspanningsdag gevolgd bij Inge. Al vanaf het eerste moment voelden we ons op ons gemak en hebben door de dag heen een goed beeld gekregen wat yoga allemaal in kan houden.
  Dat ging van uitleg, chakra’s, onze deugden tot ontspanningsoefeningen. Heel gevarieerd, maar het stemde allemaal mooi op elkaar af. Het mooie weer, maar zeker ook dankzij een prachtige tuin, konden we in de middag buiten onze les vervolgen.
  Dank je wel Inge, we willen graag nog een keertje meedoen…

 18. Zaterdag 1 juli een ontspanningsdag gevolgd bij Inge. Een heerlijke en goed verzorgde dag gehad is zeker een aanrader om te doen.

 19. Hallo Inge,

  Mijn eerste kennismaking met yoga.
  De yogalessen van Inge van Helvoort worden gegeven in een prachtig studio achterin een mooie tuin.
  Elke les is weer anders en heeft een thema. Inge vertelt met haar zachte stem wat het effect is van elke oefening. Tussendoor en aan het eind zijn ontspanningsmomenten of meditaties.
  Na afloop voel je dat je heerlijk ontspannen bent!
  In de zomer worden bij mooi weer de lessen in de prachtige tuin gegeven.

  Hartelijke groeten, Tonny Eusterbrock

Geef een reactie